Scantek Service

Scantek Service eier Motorbloggen og håper bloggen vil inneholde viktig informasjon og være til nytte for en del av sine kunder.

Scantek Service eies av Tommy Jakobsen. Tommy er tekniker og bl.a. fagutdannet motor reparatør og har hatt en lang karriere innen racing. Tommy startet sin racingkarriere som racingmekaniker i 1977. Han har eid flere dragrace biler, fra doorslammers, Funny Car og Top Fueler. Tommy har har meget lang erfaring fra race miljøet og vært mekaniker for Ludvig Bjørnstad (83-88), Liv Berstad (1990-1995) Risto Poutiainen, Barry Sheavills, Rico Antes, Thomas Nataas og flere. Fra 2001-2014 medlem av DRS seksjonen i NBF for utvikling av regelverk i Dragrace. 

 Tommy er opprinnelig Oslogutt, men flyttet til sørlandet i 2005 og bor nå i Homborsund i Grimstad kommune. Til daglig jobber han hos AS Nymo i Grimstad som er eid av J.J.Ugland. AS Nymo bygger oljeborerigger for levering til Kina, Brasil og nå til Statoil. Tommy er MC & Commissioning Manager og leder for sluttkontrollen av disse.

Scantek er behjelpelig med tips i forbindelse med motorproblemer og utfører motorservice, overhalinger og reparasjoner på alle typer motorer.

Scantek tilbyr også konsulent tjenester i forbindelse med MC & Commisioning for Onshore / Offshore industri.

På motorbloggen vil du finne en del info om amerikanske motorer. Her vil du også finne en mengde linker.